Ma: 2021.04.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Érdi és százhalombattai épületek felrobbantásával fenyegetőzött a reménytelenül szerelmes hajléktalan
Privatkopo.hu 2021. 02. 02. 5:49:00

Két érdi és egy százhalombattai épület felrobbantásával fenyegetőző bejelentés érkezett 2021. január 31-én, kora délután a 112 segélyhívóra. A telefonáló Portyás Sándorként mutatkozott be és találkát követelt egy nőismerősével, különben beváltja fenyegetését.A bejelentés tartalma alapján azonnal rendőri erők indultak a három címre, az elsőként küldött egységekhez további megerősítő erők csatlakoztak.

Az épületek kiürítése és átvizsgálása még tartott, amikor az ezzel párhuzamosan zajló felderítőmunka fővárosi elfogást eredményezett. Az érdi rendőrök 2021. január 31-én, 16 óra 5 perckor, a Budapest II., Margit körútról állították elő azt a 32 éves lakcím nélküli férfit, aki a fenyegető hívást kezdeményezte. Mire az átvizsgálás befejeződött és kiderült, egyik épületben sincs robbanószer, vagy robbantásra alkalmas eszköz, a nyomozók már Sz. Róbert vallomását rögzítették.

Sz. Róbert részletesen beszélt indítékáról és a bejelentéskor említett álnevet is megmagyarázta: a „portyás” a sátán kutyája, a keresztnevet pedig az alapján választotta, hogy a hamis vezetéknév milyen betűre végződik.

Elmondása szerint minden egy nő miatt történt, akit sem a fejéből, sem a szívéből nem tud kiverni. Telefonjának háttérképe is plátói szerelme, hogy legalább így láthassa, ha már nem találkozhat vele. Bevallotta azt is, nincs és soha nem is volt bombája, csak mérges volt.

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 32 éves őrizetbe vett férfi ellen közveszéllyel fenyegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

További friss információk
Szlovák drogot terjesztettek Győrben, Komáromban és Pápán
Interneten rendelte meg a kábítószer-termesztéshez szükséges kellékeket
„Sértettekből” drogkereskedők
Emberöléssel gyanúsított és rablásért elítélt bűnözők akadtak horogra külföldön
Elfogták a pécsi trafikrablás feltételezett elkövetőjét
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat