Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szeméremsértő kretént keresnek a komáromi nyomozók (grafika)
Privatkopo.hu 2021. 03. 01. 16:05:00

A Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen, szeméremsértés bűntette elkövetésének gyanúja miatt.  A nyomozás adatai szerint az ismeretlen személy 2021. február 23-án, 18 óra 10 perc és 18 óra 30 perc közötti időben, Komáromban kerékpárral követett egy hazafelé tartó, 12 éves lányt. Amikor utolérte, megfogta és leszólította, majd egészen hazáig követte a sértettet, a lánynak azonban sikerült előtte becsuknia a lépcsőház ajtaját.  

Az ismeretlen férfiról grafika készült. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képen látható személyt, vagy az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon. 

További friss információk
Rendszeresen szexre kényszerítette kiskorú nevelt lányát egy 44 éves féreg
Szlovák drogot terjesztettek Győrben, Komáromban és Pápán
Interneten rendelte meg a kábítószer-termesztéshez szükséges kellékeket
„Sértettekből” drogkereskedők
Emberöléssel gyanúsított és rablásért elítélt bűnözők akadtak horogra külföldön
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat