Ma: 2021.01.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Két prostituált összejátszott annak érdekében, hogy a kegyetlen cigánybűnözők a később elégetett budai milliárdos közelébe kerüljenek (fotók)

A közelmúltban felhívta egy nő az augusztusban halálra égetett budai milliárdos fiatalabbik lányát. A hölgy a Makai-féle cigánybanda felbukkanásáig rendszeresen járt a XII. kerületi luxusvillába, hogy pénzért úgymond szórakoztassa M. Istvánt. Zsanett az elhunyt üzletember céges telefonján jelentkezett, és érdekes dolgokat mesélt a cigánybűnözők megjelenését közvetlenül megelőző időszakról. A rögzítésre került beszélgetés legérdekesebb részét az alábbiakban tárja a nyilvánosság elé a Privatkopo.hu. A bűnügyi portál a néhai nagyvállalkozó lányát - biztonsága érdekében - továbbra is Anikó keresztnéven szerepelteti a cikkben.

Döbbenet! A katasztrófavédelem nem tudta kideríteni a kastélytűz okát, amelyben életét vesztette a budai milliárdos - az Orvosszakértői Intézet pedig nem tudta megállapítani, mi idézte elő a halálát (exkluzív fotók)

„A tűz keletkezési okát a tűzvizsgálati eljárás során nem lehetett megállapítani” - ez a leglényegesebb mondata annak a „Tűzvizsgálati jelentésnek”, amelyet a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság készített a Bár községben, 2020. augusztus 10-én, hajnalban keletkezett kastélytűzzel összefüggésben, amelyben M. István milliárdos nagyvállalkozó gyakorlatilag szénné égett. „A halál oka nem állapítható meg” - ez az állítás már az elhunyt üzletember halálával kapcsolatban a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ Orvosszakértői Intézet munkatársa által kiállított „Halottvizsgálati bizonyítványban” olvasható. Rendkívül gyanús körülmények között elhunyt egy ember, és a létező legkorszerűbb technikával ellátott szakértők „csak” két dolgot nem tudtak megállapítani: a tűz, valamint a halál okát.

Börtönbüntetésre ítélték a dohánycsempész banda tagjait

Első fokon börtönbüntetésre ítélte a bíróság Budapesten egy bűnszövetségben elkövetett dohánycsempészettel vádolt társaság öt tagját, akiket bűnösnek mondtak ki orgazdaságban is. A Fővárosi Főügyészség négy vádlott esetében súlyosításért fellebbez.

Helyreigazítás

Gyöngyösi Károly rendőr ezredes, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti főosztályvezetője az alábbi helyreigazítás közlését kérte.

Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője

Váratlan fordulat történt az augusztusban halálra égetett milliárdos nagyvállalkozó ügyében: egy nő 2020. november végén e-mailt küldött a hagyatéki eljárás lefolytatására kijelölt önkormányzatnak, amelyben nem kevesebbet állított, mint hogy „M. István végrendeletében a személyére vonatkozóan rendelkezett”. Gyöngyösi Tünde - a hatóság felszólítása ellenére - a mai napig nem nyújtotta be az állítólagos dokumentumot, noha jelentkezése óta másfél hónap telt el. A hölgy személye rendkívül érdekes az ügy szempontjából, hiszen azt állítja, hogy 3 és fél évig az üzletember élettársa volt, ugyanakkor a milliárdos 2019 őszén úgy nyilatkozott a Budapest XII. Kerületi Hivatal Gyámügyi és Igazságügyi Osztály munkatársának, hogy a nő rendszeresen pénzt lop tőle, valamint olyan „szereket” kever az ételébe, amelyek rosszullétet idéznek elő nála. Gyöngyösi Tünde testvére a TEK műveleti főosztályvezetője, Gyöngyösi Károly ezredes. Az ügy legújabb fejleményeiről a bűncselekmény áldozatává vált üzletember fiatalabb lányával beszélgettünk, akit - védelme érdekében - továbbra is Anikó keresztnéven szerepeltetünk az alábbi interjúban.

Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”

A közelmúltban egy férfi kereste meg a Privatkopo.hu bűnügyi portált, aki - állítása szerint - szoros kapcsolatban állt az augusztusban gyanús körülmények között elhunyt budai milliárdost hónapokig fogva tartó és fosztogató bűnbanda tagjaival. „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert „velük” vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus, de nevek nem hangzottak el. Dr. Péczely Attila ügyvéd neve viszont igen. Ő XII. kerületi fideszes képviselő” - mondta. Azt kérte, hogy az interjúban ne szerepeljen olyan momentum, amely beazonosíthatóvá tenné őt, mert - mint fogalmazott - „féltem a testi épségem, mert ez a banda mindenre képes...”

A Fővárosi Tulajdonosi Bizottság megkerülésével Fidesz-közeli céggel szerződött a fővárosi állatkert - azóta megbukott - ellenzékinek hitt vezetője

Üzletszerűen, folytatólagosan elkövetett csalás bűntettével, valamint hamis magánokirat felhasználásával gyanúsítja a rendőrség Szabó Rolandot, a Fővárosi Állat- és Növénykert kinevezett főigazgatóját - számolt be 2020. december 15-én a Privatkopo.hu bűnügyi portál. A hír megjelenését követően Szabó - aki a pályázat beadásakor szemérmesen hallgatott arról, hogy büntetőeljárás van ellene folyamatban - azonnal visszavonta főigazgatói pályázatát, Karácsony Gergely főpolgármester pedig megsemmisítette a főigazgatói pályázat eredményét. A nyomozók több tucat valótlan tartalmú számlát találtak a férfi korábbi munkaadójának könyvelésében, amelyek egyértelműen hozzá köthetők.

A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”

A Privatkopo.hu folytatja cikksorozatát egy budapesti milliárdos halálának furcsa körülményeiről. Arról, hogy a bűnügyi hatóságok hogyan asszisztáltak ahhoz, hogy az általuk jól ismert erőszakos cigánybűnözők végigvigyék őt a borzalmas tragédiába torkolló úton. A felismerhetetlenségig összeégett nagyvállalkozó örökösei szerint kijelenthető, az egyenruhások hagyták, hogy a Makai Zsolt és Kiss József nevével fémjelzett bűnbanda hónapokon át szabadon garázdálkodjon, hamisítson, lopjon, sikkasszon, és a bűncselekmény-sorozat végére édesapjuk halála tegyen pontot. Újabb pillanatfelvétel egy következmények nélküli ország mindennapjairól. (A bűnügyi portálnak nyilatkozó néhai milliárdos lánya, védelme érdekében, továbbra is Anikó keresztnéven szerepel a cikkben.)

Több embert kizsákmányolt, vádat emelt a Fővárosi Nyomozó Ügyészség

Egy férfi éve­ken keresz­tül dol­goz­ta­tott kiszol­gál­ta­tott hely­zet­ben lévő sze­mé­lye­ket a vád sze­rint, és egy ingat­lant is csa­lár­dul szer­zett meg egyik kizsák­má­nyolt­já­tól. A Fővá­ro­si Nyo­mo­zó Ügyész­ség letöl­ten­dő bör­tön­bün­te­tés­re íté­lé­sét indít­vá­nyoz­za.

Gyereklányokat vett rá egy váci „férfi”, hogy küldjenek magukról meztelen képeket

Meztelen gyerekek fotóit gyűjtötte mobilján az a 25 éves „férfi”, akit a váci rendőrök fogtak el egy névtelen feljelentés után. A gyanúsítottal szemben gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A Fidesz pártigazgatójának holdudvarába tartozó jogász akarta megakadályozni a Karácsony Gergely által kinevezett főigazgató bűncselekményeiről beszámoló cikk megjelenését

A Privatkopo.hu bűnügyi portál 2020. december 11-én, pénteken, 8 óra 13 perckor, e-mailben egyetlen kérdést tett fel a Fővárosi Állat- és Növénykert kinevezett főigazgatójának: „Azonos-e Ön azzal a Szabó Rolanddal, aki 2017. január 01. és 2019. október 31. között a Nagyrédei Szőlők Borforgalmazó Kft. ügyvezetője volt?” A férfi válaszát 15 óráig várta (volna) a lap. 14 óra 53 perckor más jelentkezett Szabó helyett.

Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”

Augusztus 10-én, hajnalban, Bár községben álló kastélyában elégett egy milliárdos nagyvállalkozó, akit azt megelőzően brutális cigánybűnözők hónapokig fogva tartottak, fenyegettek, bántalmaztak, hermetikusan elzárták őt a külvilágtól, a gyermekeitől, a barátaitól. Tették mindezt annak érdekében, hogy az üzletember többmilliárdos vagyonát megszerezzék. A férfinak két, felnőttkora elején járó lánya van, akik hónapokon keresztül kétségbeesett jelzéseket adtak a hatóságok felé, hogy megmentsék édesapjukat. Hiába. A Privatkopo.hu magánnyomozói június közepén kapcsolódtak be az ügybe, onnantól végigkísérték a fiatal hölgyek küzdelmét, információkkal, jogi tanácsokkal segítették őket harcukban. A bűnügyi portál a következő hetekben cikksorozatban lebbenti fel a fátylat arról a nemtörődöm, lélektelen, szakmaiatlan, számos esetben törvénysértő „ügyintézésről”, amely a tragédiával végződő ügy „kezelését” jellemezte a hatóságok, a hivatalok részéről. A cikkben megszólaló örökös keresztnevét - a védelme érdekében - megváltoztattuk.

Valóságos cégtemető közepén működik a Trimedio Csoport nevű médiabirodalom - jellemzően ukrán nincstelenekkel fantomizálták az eladósodott vállalkozásokat

„2010-ben született, így elmondható, hogy már túl van az első X-én a Trimedio; volt is annak rendje ‘s módja szerint szülinapi torta és minden egyéb szépség, jóság, okosság” - így kezdődik a Trimedio honlapján az a köszöntő, amely a cégcsoport létrejöttének 10-ik évfordulójára íródott. Sajnos az „okosság”-ot nem fejtette ki bővebben az írás szerzője, ezért azt kénytelen a Privatkopo.hu megtenni helyette. Tizenkettő, jellemzően ukrán állampolgárok bevonásával fantomizált, kényszertörléssel megszűnt, valamint egy felszámolás sorsára jutott, köz- és egyéb tartozásokkal elsüllyesztett cég az elmúlt 10 évben - ez valahogy kimaradt a születésnapi dicsőítésből. Most pótoljuk.

Ügyvéd segített hamis végrendelettel megszerezni az örökséget

Hamis tanúzással és közokirat-hamisítással is megvádolta az ügyészség azt a kiskunsági nőt, aki egy ügyvéd által készített hamis végrendelet segítségével megszerezte egy elhunyt ismerőse hagyatékát.

Másodfokon súlyosabb büntetést kapott az idős nőt kifosztó bűnöző

A Sal­gó­tar­já­ni Járá­si Ügyész­ség 2018 augusz­tu­sá­ban emelt vádat egy külö­nös vissza­eső fér­fi­val szem­ben, aki 2017 novem­be­re és 2018 már­ci­u­sa között több vagyon elle­ni bűn­cse­lek­ményt köve­tett el Nóg­rád megyé­ben, amely ügy­ben a Sal­gó­tar­já­ni Járás­bí­ró­ság által kisza­bott bün­te­tést a Balas­sa­gyar­ma­ti Tör­vény­szék jelen­tő­sen súlyo­sí­tot­ta.

Cikkek: 1-15 16-30 31-45 46-60 61-75 76-90 91-105 106-120 121-135 136-150 151-165 166-180 181-195 196-210 211-225 226-240 241-255 256-270 271-285 286-300 301-315 316-330 331-345 346-360 361-375 376-390 391-405 406-420 421-435 436-450 451-465 466-480 481-495 496-510 511-525 526-540 541-555 556-570 571-585 586-600 601-615 616-630 631-645 646-660 661-675 676-690 691-705 706-720 721-735 736-750 751-765 766-780 781-795 796-810 811-825 826-840 841-855 856-870 871-885 886-900 901-915 916-930 931-945 946-960 961-975 976-990 991-1005 1006-1020 1021-1035 1036-1050 1051-1065 1066-1076
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat