Ma: 2021.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Két család csapott össze Kistarcsán - a rendőrök 12 személyt előállítottak
Privatkopo.hu 2021.01.18. 9:26:00

Egy család tagjai támadtak szombaton, késő este egy másik családra, Kistarcsán. A Privatkopo.hu úgy tudja, hogy szúró- és vágóeszközök is előkerültek a balhé során. Az összecsapásban öten megsérültek.2021. január 16-án, késő este, Kistarcsán, a Telep utcában egy helyi család több tagja jelent meg, ahol korábbi nézeteltéréseik miatt egy ott élő, másik családra támadtak. Szitkozódtak, verekedést kezdeményeztek, a családi ház ablakait megrongálták.

A cselekmény során öten könnyű sérüléseket szenvedtek.

„A rendőrök a helyszínről 12 embert állítottak elő. Az üggyel összefüggésben a büntetőeljárás a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán folyamatban van, jelenleg hat emberrel szemben csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt” - tájékoztatta a Privatkopo.hu-t a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat