Ma: 2021.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Jogerős: életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték a népligeti gyilkost
Privatkopo.hu 2019.10.17. 12:01:00
Jogerősen életfogytiglani börtönre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a 31 éves férfit, aki az ügyészség vádja szerint több nőtt is megtámadott, egyet pedig különösen kegyetlen módon meg is ölt.

A vád szerint a férfi 2016. október 12-én, az esti órákban, a Budapest IX. kerületi Boráros téren ismerkedett meg egy hajléktalan nővel, akit közös italozásra hívott. A nő elfogadta az ajánlatát. Tömegközlekedési eszközzel a Népligetbe mentek, ahol egy sötét, bokros helyen italozni kezdtek. A férfi egy idő után szexuálisan bántalmazta a sértettet, majd kegyetlen módon megverte és a magatehetetlen nőt egy bokorba vonszolva a parkban hagyta. A sértett az őt ért bántalmazást követően a helyszínen meghalt.

Az ügyben indult nyomozás feltárta: a férfi további négy, 2017 decemberében, az esti órákban, a főváros X. és XIV. kerületben egyedül közlekedő nők sérelmére követett el szexuális támadást. A nők védekezése miatt ezekben az esetekben nem tudta megvalósítani az erőszakot, de mindegyiküket megverte, egyikük életveszélyes sérüléseket szenvedett. A BRFK munkatársai ezek után fogták el.

A vádlott bűnösségét már az előkészítő ülésen beismerte, és lemondott a tárgyaláshoz fűződő jogáról. A bíróság - a váddal egyezően - bűnösnek mondta ki, és életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte, azzal, hogy leghamarabb 25 év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat