Ma: 2021.01.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Összeverte volt élettársát a 43 éves kretén
Privatkopo.hu 2020.03.28. 9:55:00

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 43 éves budapesti férfi ellen folytattak zaklatás és súlyos testi sértés elkövetése miatt.Egy teveli nő tett feljelentést 2019. július 18-án volt élettársa ellen, aki a bejelentést megelőzően szóváltásba keveredett a férfival, egy 43 éves budapesti lakossal. A vita közben a férfi először összetörte a nő telefonját, majd az asszonyt bántalmazta is, aki emiatt súlyosan megsérült.  A rendőrök az elkövetővel szemben büntetőeljárást indítottak.

Az ügy vizsgálata során kiderült, hogy a nő volt élettársa szakításuk - 2018 nyara - óta, még a bántalmazás utáni időszakban is folyamatosan zaklatta az asszonyt.

A bonyhádi rendőrök a 43 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki zaklatás vétség és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat