Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Otthonfelújítás - kicsit másképp
Privatkopo.hu 2021.03.06. 6:52:00

Magukat vállalkozónak állították be, és így vitt el közel 730 ezer forint értékű terméket egy házaspár. Végül saját lakásukat újították fel.Az egyik kiskunfélegyházi festékboltban megjelent egy házaspár 2019 második felében. A nő magát lakberendezőnek, míg férje felújításokkal foglalkozó vállalkozónak állította be. Tudták, hogy a bolt a vállalkozók részére kedvezményt és halasztott fizetési lehetőséget is biztosít. Ebben megállapodtak az üzlettel, és hozzávetőleg 730 ezer forint értékű alapanyagokat és eszközöket vittek el.

A megbeszélt fizetési határidőt követően a termékek ellenértékét a sorozatos ígérgetések, felszólítások ellenére sem egyenlítették ki. Ekkor fordult a bolt ügyvezetője a rendőrséghez.

A nyomozás során kiderült, hogy bár a férfi valóban vállalkozó volt korábban, de teljesen más tevékenységi körben dolgozott. Az árukat nem a vállalkozás keretein belül használták fel, mivel nem is létezett a hivatkozott cég, azokat a saját lakásuk felújításához használták fel.

A nyomozók a termékek megmaradt részét lefoglalták és visszaadták tulajdonosának. A felújítók az eljárás során a fennmaradó tartozásukat rendezték a cég felé.

A csalás miatt folytatott eljárást a kiskunfélegyházi nyomozók befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes járási ügyészségnek.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat