Ma: 2021.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Pillangókéssel akarta behajtani 3 ezer forintos munkadíját
24.hu 2019. 12. 10. 4:53:00

A Salgótarjáni Járásbíróság 2 év - végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztett - börtönre ítélte önbíráskodás miatt azt a 25 éves salgótarjáni férfit, aki pillangókéssel akarta behajtani 3 ezer forintos munkadíját.A sértett a barátnőjével megjelent a férfi által megadott helyen, mivel aznap többször is felhívta a 25 éves férfi, hogy adja meg neki a kocsi javításból származó 3 ezer forintos tartozását.

A férfi az utcán, meztelen felsőtesttel fenyegetni kezdte az adóst, hogy leszúrja, megöli őt. A megfenyegetett férfi azonban ennek ellenére sem adott neki pénzt, erre a támadó a nadrágja jobb zsebéből elővett egy fekete pillangókést, majd hadonászni kezdett vele. Ez nem volt túl jó ötlet, a megtámadott férfi ugyanis egy mozdulattal kirúgta a kezéből a kést.

Ezt követően a támadó egy aszfaltdarabot vágott a férfi kocsijába, majd elszaladt a helyszínről. Az autóban mintegy 40 ezer forintos keletkezett, amely megtérült.

A bíróság ítéletét az ügyész, a vádlott és védője is tudomásul vette, így az jogerőre emelkedett.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat