Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Pillangókéssel akarta behajtani 3 ezer forintos munkadíját
24.hu 2019.12.10. 4:53:00

A Salgótarjáni Járásbíróság 2 év - végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztett - börtönre ítélte önbíráskodás miatt azt a 25 éves salgótarjáni férfit, aki pillangókéssel akarta behajtani 3 ezer forintos munkadíját.A sértett a barátnőjével megjelent a férfi által megadott helyen, mivel aznap többször is felhívta a 25 éves férfi, hogy adja meg neki a kocsi javításból származó 3 ezer forintos tartozását.

A férfi az utcán, meztelen felsőtesttel fenyegetni kezdte az adóst, hogy leszúrja, megöli őt. A megfenyegetett férfi azonban ennek ellenére sem adott neki pénzt, erre a támadó a nadrágja jobb zsebéből elővett egy fekete pillangókést, majd hadonászni kezdett vele. Ez nem volt túl jó ötlet, a megtámadott férfi ugyanis egy mozdulattal kirúgta a kezéből a kést.

Ezt követően a támadó egy aszfaltdarabot vágott a férfi kocsijába, majd elszaladt a helyszínről. Az autóban mintegy 40 ezer forintos keletkezett, amely megtérült.

A bíróság ítéletét az ügyész, a vádlott és védője is tudomásul vette, így az jogerőre emelkedett.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat