Ma: 2021.01.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ütötte-verte, prostitúcióra kényszerítette
Privatkopo.hu 2020.11.14. 7:23:00

A Fejér Megyei Főügyészség a sértett sanyargatásával, szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntette, valamint más bűncselekmény miatt indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, aki 2020. november 7. és 10. között egy ráckeresztúri házban a sértettet bezárva tartotta, erőszakkal arra kényszerítette, hogy prostitúciós tevékenységet folytasson, és az abból származó jövedelmet tőle elvette.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a ház egyik - áramellátás nélküli - helyiségébe  bezárta a sértettet, és az ajtó kilincsét eltávolította. A férfi erőszakkal  arra kényszerítette a nőt, hogy az odaérkező személyekkel anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális cselekményt végezzen. A gyanúsított a sértettől a prostitúciós tevékenységért kapott pénzt elvette, és azért, hogy a nő a munkát továbbfolytassa, többször bántalmazta.

A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, többek között a vese traumás állományvérzése alakult ki.

A gyanúsított által elkövetett cselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és súlyos törvényi fenyegetettségére figyelemmel alaposan lehet tartani attól, hogy szökéssel, elrejtőzéssel igyekezne kivonni magát a büntetőeljárás hatálya alól, valamint fennáll annak a veszélye, hogy szabadon bocsátása esetén a tanúk befolyásolásával, vagy más módon a bizonyítást megnehezítené.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és elrendelte a terhelt letartóztatását.

A bíróság döntése védelmi fellebbezés folytán nem végleges.

További friss információk
„Ez most komoly?” - Játékfegyverrel rabolt egy marcali nő
Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja
Két család csapott össze Kistarcsán - a rendőrök 12 személyt előállítottak
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Orosz verőlegényeket felhasználva fenyegette alkalmazottait egy balatonfüredi bár tulajdonosa
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat