Ma: 2021.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Tömegverekedés egy esztergomi szórakozóhely előtt
Privatkopo.hu 2020.12.21. 8:59:00

Az Esz­ter­go­mi Járá­si Ügyész­ség cso­por­to­san elkö­ve­tett garáz­da­ság bűn­tet­te miatt emelt vádat azzal az öt fér­fi­val szem­ben, akik egy esz­ter­go­mi szó­ra­ko­zó­hely előtt össze­ve­re­ked­tek.  A vád­irat sze­rint az öt férfi 2019. októ­ber 6. nap­ján, éjsza­ka, egy esz­ter­go­mi szó­ra­ko­zó­he­lyen buli­zott. Az öt vád­lott­ból három férfi már a tánc­té­ren szó­vál­tás­ba keve­re­dett egy­más­sal, majd dula­kod­ni kezd­tek és köl­csö­nö­sen meg­ütöt­ték egy­mást. A fér­fi­a­kat a szó­ra­ko­zó­hely biz­ton­sá­gi sze­mély­ze­te kive­zet­te az utcá­ra a helyi­ség­ből. Két vád­lott ebbe nem nyu­go­dott bele, vitat­koz­ni kez­dett az egyik biz­ton­sá­gi őrrel, a vitá­ba bekap­cso­ló­dott a többi vád­lott is, majd az utcán ismét össze­ve­re­ked­tek: előbb állva, majd a föl­dön fekve rúg­ták, ütöt­ték egy­mást. A vád­lot­ta­kat a többi ven­dég válasz­tot­ta szét.

Az ügyész­ség cso­por­to­san elkö­ve­tett garáz­da­ság bűn­tet­te miatt emelt vádat a fér­fi­ak­kal szem­ben és a vád­irat­ban indít­ványt tett arra, hogy az Esz­ter­go­mi Járás­bí­ró­ság az öt férfi közül négy fér­fi­val szem­ben pénz­bün­te­tést, a koráb­ban már garáz­da­ság miatt is bün­te­tett egy tár­suk­kal szem­ben pedig elzá­rás bün­te­tést szab­jon ki.

További friss információk
Újabb „szép” példa a legendás cigány gyerekszeretetre: letartóztatásban maradhat a saját gyermekei sérelmére szexuális erőszakot elkövető mezőhegyesi „férfi”
Kizsákmányolták a prostituáltakat a „navajonkik”
Nem sikerült az élelmiszerbolt kirablása, az ítélet viszont igen: 9 év fegyházat kapott érte
Ököllel ütötte a nőt, a haját rángatta, végül megrongálta a gépkocsiját
Vádemelés a saját ügyfelét zsaroló budapesti ügyvéd és társai ellen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat