Ma: 2020.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Debreceni lakótelepen lövöldözött egy 26 éves gyagyás
Privatkopo.hu 2020.10.26. 9:40:00

A rendőrségre 2020. október 24-én, 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecen, Csemete utcában több lövés is dördült. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, adatgyűjtésbe kezdtek és hamar kiderült, hogy az egyik ott lakó fiatal férfi lövöldözhetett.Az egyenruhások elszámoltatták a 26 éves helyi lakost, aki már akkor beismerte tettét és átadta az egyenruhásoknak a gáz-riasztó pisztolyt.

Gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta a nyomozóknak, hogy csak ki akarta próbálni a riasztópisztolyt. Először a társasház előtt adott le egy lövést a földre, majd a lépcsőházban is elsütötte a fegyvert.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

További friss információk
Rendszeresen bántalmazta kiskorú nevelt gyerekeit, egyiküket még szexuálisan is kihasználta
Prostituáltként dolgoztatta a „szerelmét” egy enyingi „c-típusú”
Nyugtatókat kevert a hároméves kislánya cumisüvegébe, hogy felvetesse a kórházba
Eszméletlen férfitól lopta el a mobiltelefonját
Előbb lopott, majd két nap múlva már rabolt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat