Ma: 2020.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Együtt garázdálkodott Gusztáv és Aranka Bátonyterenyén
Privatkopo.hu 2020.01.28. 12:08:00

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság V. Gusztáv 37 éves bátonyterenyei lakos ellen garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség, míg hozzátartozója a 60 éves F. Aranka ellen garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.  A nyomozás adatai alapján V. Gusztáv 2020. január 27-én, 16 óra körül, a város belterületén egy baltával - annak tompa felével ­- megsebesítette nő ismerőse ujját, valamint férfi haragosa lábát. F. Aranka mindeközben egy bottal hadonászott, majd a hölgyet hajánál fogva megrángatta.

A beszerzett elsődleges orvosi vélemény alapján a sértettek könnyű sérülést szenvedtek a bántalmazás következtében. V. Gusztáv és hozzátartozója cselekményének az időközben helyszínre érkező rendőrök vetettek véget, akik elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

További friss információk
Bántalmazta, fenyegette édesanyját, mert nem kapott pénzt tőle
Pénzváltás ürügyével rabolt ki egy 15 éves fiút
Életét vesztette a kórházban a pécsváradi nő, akit a férje fojtogatott - az elkövetőt letartóztatták
Vascsővel bántalmazta és forró vízzel leöntötte édesanyját
„Megölöm a családom”: késsel támadt anyja élettársára, de végül saját magát sebesítette meg egy 41 éves férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat