Ma: 2021.02.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
9 napig fogva tartották, többször megverték, hogy megszerezzék a 8 millió forintos örökséget
Privatkopo.hu 2021.01.12. 8:33:00

A kispesti rendőrök 2021. január 7-én, délután, Budapest XVIII. kerületében fogták el K. Sándort és barátnőjét, H. Máriát, akik tavaly decemberben - miután kihallgatták két lakótársuk beszélgetését, és tudomást szereztek egyikőjük nyolcmillió forintos örökségéről - kilenc napra bezárták őket közös albérletükbe.A két fogvatartott férfit többször bántalmazták, gáz- és riasztófegyverrel, kalapáccsal és baltával fenyegették őket. A nyomozás adatai szerint a zsarolók végül közel hatmillió forinthoz jutottak hozzá.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 26 éves K. Sándort és a 23 éves H. Máriát zsarolás és személyi szabadság megsértése bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2021. január 10-én elrendelt.

További friss információk
Előbb kifosztotta a magatehetetlen férfit, majd eljátszotta az „irgalmas szamaritánust”
Bódult állapotban, irodai székkel támadt a nyomozókra
Táskát rabolt egy 15 éves lajosmizsei jómadár
Őrizetbe vettek egy budapesti orvost - koronavírus elleni gyógyszerekkel seftelt
Halálra vert egy idős asszonyt, 10 év után került rendőrkézre
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat