Ma: 2020.06.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kokain és amfetamin volt a halálos közlekedési balesetet okozó taxis szervezetében
Privatkopo.hu 2020.02.11. 13:55:00

Kokaint és amfetamint is találtak annak a taxisnak a szervezetében, aki 2020. február 4-én, az esti órákban halálos balesetet okozott a Ferihegyi repülőtérre vezető úton. A helyszínen belehalt a sérüléseibe a Ferencváros egykori futballistája, a 38 éves Halgas Tibor.A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint a szabálytalan előzésével halálos balesetet okozó taxis szervezetében kokain, amfetamin (a „Speed” hatóanyaga), THC és BZO (ami pszichoaktív nyugtató, altatószerek hatóanyaga) nyomaira bukkantak a vizsgálat során. Arra a kérdésre az ügyben eljáró szakértők fognak választ adni, hogy e szerek hatása ok-okozati összefüggésbe hozható-e a balesettel.

Az Elit Taxi sofőrje, H. Szilveszter beismerte a rendőröknek, hogy a baleset előtt jelentős sebességkülönbséggel előzött egy - állítása szerint - maximum 60 km/h sebességgel haladó gépkocsit, de már nem tudott időben visszasorolni a saját sávjába (az érintett útszakaszon 70 km/h a megengedett legnagyobb sebesség).

Az ütközés hatására a szabályosan közlekedő autó előbb megpördült, majd a szalagkorlátnak csapódott és az oldalára fordult. A vétlen autót vezető Halgas Tibor a helyszínen életét vesztette.

H. Szilveszter vezetői engedélyét 2019 októberében - hat hónap időtartamra - bevonta a közlekedési hatóság, de ez még csak a jéghegy csúcsa, mert azóta kiderült, hogy több büntető- és szabálysértési eljárás folyt már ellene a múlt keddi baleset előtt is.

A jogosítvány nélkül vezető taxis júniusig nem hagyhatja el a lakását, a bíróság nyomkövető eszköz viselésére kötelezte.

További friss információk
Összeszurkálta volt élettársát, majd a kisgyermeküket a holttest mellett hagyta - sajnos nincs halálbüntetés
Droggal kereskedett egy 46 éves nyírbátori nő, az üzletbe élettársa és 14 éves fia is besegített
Négy testvérből és fiaikból szerveződött emberkereskedő bandát számoltak fel az NNI nyomozói: állami gondozott lányokat kényszerítettek prostitúcióra
Viktor ezt nagyon benézte: drogdíler lakásában kutatást végző rendőröktől akart kábítószert venni
Elégtétel: vascsővel tángálta el felesége szeretőjét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat