Ma: 2020.05.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Verekedtek, majd leléptek - a zsaruk megtalálták őket
Privatkopo.hu 2020.03.27. 19:17:00

A Tamási Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy kocsolai férfi és egy tamási nő ellen folytattak súlyos testi sértés kísérlet és más bűncselekmény elkövetése miatt.Egy gyönki vendéglátóhelyről érkezett bejelentés, hogy két ismeretlen személy még 2018. október 27-én, az esti órákban, az utcán - előzetes szóváltást követően - bántalmazott két gyönki lakost, akik könnyebben megsérültek. A verekedést követően az elkövetők elmentek a helyszínről. Az egyik bántalmazó a pulóverét elhagyta az utcán.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást. A nyomozás során az egyenruhások látókörébe került egy 25 éves Tamásiban élő nő és egy 26 éves kocsolai férfi, akiket a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki. A nőnek súlyos testi sértés bűntett kísérlet és könnyű testi sértés vétség, míg a férfinak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie. A bántalmazók elismerték a bűncselekmények elkövetését.

A tamási rendőrök az ügyben a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.    

További friss információk
8 év fegyházbüntetésre ítélték a hajléktalant, aki három másik hajléktalant akart felgyújtani
Tarnaörsi házaspárt vettek bűnügyi őrizetbe a hevesi rendőrök: kábítószerrel kereskedtek
Nigériai drogdílert kapcsoltak le az NNI nyomozói
Saját ügyfelét csapta be és zsarolta egy budapesti ügyvéd
Cigánymunka: többször segített rajta a 90 éves bácsi, „hálából” halálra verte egy lapáttal
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat