Ma: 2020.05.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Összeverte volt élettársát a 43 éves kretén
Privatkopo.hu 2020.03.28. 9:55:00

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 43 éves budapesti férfi ellen folytattak zaklatás és súlyos testi sértés elkövetése miatt.Egy teveli nő tett feljelentést 2019. július 18-án volt élettársa ellen, aki a bejelentést megelőzően szóváltásba keveredett a férfival, egy 43 éves budapesti lakossal. A vita közben a férfi először összetörte a nő telefonját, majd az asszonyt bántalmazta is, aki emiatt súlyosan megsérült.  A rendőrök az elkövetővel szemben büntetőeljárást indítottak.

Az ügy vizsgálata során kiderült, hogy a nő volt élettársa szakításuk - 2018 nyara - óta, még a bántalmazás utáni időszakban is folyamatosan zaklatta az asszonyt.

A bonyhádi rendőrök a 43 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki zaklatás vétség és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

További friss információk
8 év fegyházbüntetésre ítélték a hajléktalant, aki három másik hajléktalant akart felgyújtani
Tarnaörsi házaspárt vettek bűnügyi őrizetbe a hevesi rendőrök: kábítószerrel kereskedtek
Nigériai drogdílert kapcsoltak le az NNI nyomozói
Saját ügyfelét csapta be és zsarolta egy budapesti ügyvéd
Cigánymunka: többször segített rajta a 90 éves bácsi, „hálából” halálra verte egy lapáttal
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat