Ma: 2020.07.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gázsprayre volt szüksége a rabláshoz a pesterzsébeti cigánynak
Privatkopo.hu 2020.05.31. 7:51:00

A rendőrségre 2020. május 30-án, 2 óra 35 perckor egy fiatal férfi tett bejelentést, hogy Budapest XX. kerületében, az Ady Endre utca és a Topánka utca kereszteződésénél lévő buszmegállóban egy férfi gázsprayvel lefújta, majd elvette tőle mobiltelefonját.A pesterzsébeti rendőrök forró nyomon megkezdték az elkövető felkutatását, majd egy órával a bejelentést követően, Pesterzsébet Városközpontban, a sértett által adott személyleírás alapján igazoltatták a 49 éves budapesti B. Tibort.

A férfi ruházatát a rendőrök átvizsgálták, és megtalálták nála a sértett mobiltelefonját és azt a gázsprayt is, amivel a férfi áldozatát lefújta. A járőrök B. Tibort elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Tibort rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök a telefont a sértettnek visszaadták.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat