Ma: 2020.07.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kiskunhalasi autókereskedőhöz vezettek a szálak - a rendőrök elfogták a román gépkocsitolvajokat
Privatkopo.hu 2020.05.30. 10:46:00

Az erzsébetvárosi rendőrök a gépkocsitolvajokat és az orgazdasággal gyanúsítható autókereskedőt is őrizetbe vették.A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságán 2020. május 26-án, reggel egy férfi tett feljelentést, hogy az éjszaka folyamán ellopták az autóját a Verseny utcából.

A nyomozók az ellopott gépkocsira körözést adtak ki, majd forró nyomon megkezdték az elkövetők felkutatását és az autó keresését. A nyomozók a kamerafelvételek elemzését követően megállapították, hogy az autóval a fővárost a XV. kerület érintésével hagyta el az ismeretlen elkövető, aki egészen Kiskunhalasig vitte a lopott gépkocsit. Útja során felvezetést is kapott: társa Budapesttől egy másik autóval kísérte a tolvajt egészen egy kiskunhalasi autókereskedésig.

A BRFK VII. kerületi nyomozói tíz órával a bejelentést követően az autókereskedőnél megtalálták az ellopott autót, majd a telephely mellett egy kilazított kockakő alá rejtve a gépkocsi indítókulcsát is. A nyomozók az autókereskedőt, a 45 éves kiskunhalasi T. Attilát a telephelyen elfogták, majd előállítását követően orgazdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök ezután azonosították a két autótolvajt a 19 éves P. Melindát és társát, a 49 éves Sz. Valentint, akik a nyomozás adatai szerint a kereskedőnek értékesítésre akarták átadni a járművet. A nyomozók a két román állampolgár ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Az erzsébetvárosi rendőrök a lopással gyanúsítható párost 2020. május 27-én, délután, egy ferencvárosi lakásban fogták el. A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével a lakásban alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagokat találtak. Az elkövetőkkel szemben alkalmazott kábítószer fogyasztást kimutató gyorsteszt Sz. Valentinnál pozitív jelzést adott amfetamin hatóanyagra. A rendőrök lefoglalták az elkövetők által használt autót is, amelyben hiánytalanul megtalálták a lopott autóból hiányzó értékeket.

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a román állampolgárságú nőt és férfit lopás bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók P. Melindát, Sz. Valentint és T. Attilát kihallgatásukat követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Privatkopo.hu: nyári szünet június 29-től augusztus 30-ig
Nem volt kéznél cigarettapapír, elszívta a forgalmi engedélyt
Vádat emeltek a szerelmes zaklatóval szemben
Helyreigazítás
A cigánybűnözők karmába került milliárdos volt munkatársa: „99 százalék biztonsággal állítom, hogy a meghatalmazásokon szereplő aláírások nem Mészáros Istvántól származnak”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat