Ma: 2021.06.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Két kábítószer-terjesztő akadt a dabasi nyomozó horgára
Privatkopo.hu 2020. 06. 18. 11:39:00

Egy drogügylet lebonyolítása közbeni rajtaütés vezette egy újabb kereskedőhöz a dabasi nyomozókat.Egy Ócsán közlekedő autót intettek le a rendőrök 2020. június 10-én, 17 óra 30 perckor. Mielőtt megállt volna, egy barna színű zacskó repült ki az anyósülés felőli ablakon. A rendőrök ekkor már gyanították, nem egy egyszerű közúti igazoltatásról lesz szó.

A gépkocsiban 14 darab, zöld növényi származékot rejtő pakettet és egy őrlőt találtak. A sofőr magáénak mondta a lefoglalt cuccot, utasáról pedig kiderült, a fővárosból érkezett anyagért. Öt csomagot vett (15 ezer forintért), a rendőri közbelépés előtt azt repítette ki az ablakon. Az autót vezető, 26 éves helyi férfi ellen - azóta elrendelt letartóztatása mellett - kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

A kérdést, hogy a gyanúsított honnan szerezte be a továbbértékesített cuccot egy héttel később válaszolhatták meg a dabasi nyomozók. Kiderítették, hogy egy 22 éves férfitől, aki többeket is kiszolgált kábítószergyanús anyaggal az utóbbi időben. Elfogásakor a lakásán közel fél kilogramm eladásra szánt növényi származékot lefoglaltak.

A Dabasi Rendőrkapitányságon L. Tamás ellen - őrizetbe vétele mellett - kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyben kezdeményezik letartóztatását.

További friss információk
12 éves gyermekével akart kabátot lopatni magának a 26 éves anya
Kilónyi kokain az autóülés alatt
VIII. kerületi lakásában és szépségszalonban is árult kábítószert
T. Lajost 11 éve keresték égen-földön felfegyverkezve elkövetett rablás miatt, most véget vetettek a rendőrök illegális életmódjának
4 év börtön elől bujkált Patrik - nem túl sikeresen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat