Ma: 2021.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Droggal kereskedett egy 51 éves kiskunhalasi férfi - nem díjazták a zsaruk
Privatkopo.hu 2021.02.16. 12:39:00

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói zsályát és kristály fantázianevű új pszichoaktív anyagot találtak egy helyi lakos otthonában megtartott kutatás során.A kiskunhalasi rendőrök 2021. február 15-én, délután kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy 51 éves helybélit.

A férfi lakására a járőrök állampolgári bejelentés alapján mentek ki, ahol őt éppen tetten érték, amint két személynek alufóliába csomagolt, fehér por állagú anyagot értékesített.

A férfi lakásán tartott kutatás során összesen bruttó 24,43 gramm új pszichoaktív anyagot - ismertebb nevén kristályt -, valamint bruttó 114,22 gramm „zsályát” foglaltak le. Találtak nála továbbá digitális mérleget, alufólia-pakkokat, és egyéb, kábítószer csomagolásához használható tárgyakat.

A helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Feka Melinda egyre ramatyabb állapotban szökik meg a kórházból (fotók)
Jó bulinak hitték, nem volt az
Mintegy 6 kilogramm kábítószert akart Magyarországra szállítani egy győri férfi
Nőket futtató „kiccsaládon” ütött rajta a Nemzeti Nyomozó Iroda
Felszámolt bűnbanda: kokain, speed, marihuána és hústermékek szerepeltek a kínálatban
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat