Ma: 2021.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nőket kényszerített prostitúcióra
Privatkopo.hu 2020.12.17. 9:10:00

A büntetőeljárás adatai alapján egy tabi férfi az elmúlt években prostitúcióra kényszerített több nőt.A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Vizsgálati Osztályának nyomozói a Somogy megyei bevetési egység, és a Siófoki Rendőrkapitányság Tabi Rendőrőrsének munkatársai segítségével 2020. december 15-én, hajnalban kutatást tartottak Tabon.

Az 59 éves férfi lakhelyén kábítószergyanús anyagot, és a vagyonvisszaszerzés érdekében egy személygépkocsit foglaltak le.

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a főkapitányságra, ahol a vizsgálók emberkereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Sokba került a szerelem egy szabadszállási asszonynak
Túl szűk volt az ágyneműtartó Ferinek
Droggal kereskedett egy 51 éves kiskunhalasi férfi - nem díjazták a zsaruk
A sexting veszélyei
C típusú bevásárlás történt Szegeden
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat