Ma: 2020.06.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Prostituáltat csináltak az értelmi fogyatékos nőből
Privatkopo.hu 2020.03.17. 9:44:00

Egy pár prostitúcióra kényszerített egy szellemi fogyatékossággal élő, gondnokság alatt lévő nőt, akinek lakhatást biztosítottak a házukban — tájékoztatott a Zala Megyei Főügyészség.A nőt 2018 februárja és szeptembere között többször is szexmunkára kényszerítették, a vádlott pár kiajánlotta a nőt férfiaknak, aztán megszervezték a találkozót, majd oda is szállították a megbeszélt helyszínre. Ebben egy harmadik fél is segédkezett, ő szervezte meg a találkákat és azoknak a helyszínét - ő a bűnügy harmadik vádlottja.

A nőt kétszer még Németországba is elvitték, ahol a piros lámpás negyedben kellett dolgoznia és extra szolgáltatásokat nyújtania. Második alkalommal már szállást foglaltak neki és szexhirdetésekkel szerezték a kuncsaftokat.

A nő prostitucióból származó bevételét az élettársak mindig elvették. A pár mindkét tagja munkanélküli volt, semmilyen segélyt vagy állandó juttatást nem kaptak, emellett pedig több hiteltartozásuk is volt, ezért teljesen mértékben a kihasznált nő keresetéből éltek. 

A Zala Megyei Főügyészség folytatólagosan elkövetett emberkereskedelem bűntette miatt emelt vádat mindhárom elkövetővel szemben. 

További friss információk
Eltűnt a 11 éves Tallárom Bence, a rendőrség a lakosság segítségét kéri (fotó)
Körözték ezt a sármos, sokat szoláriumozott fiatalembert, de ő vígan felborult az autójával és a bátyja adatait diktálta be a rendőröknek - a nyolcadik gyermekükkel várandós asszonykája ellen is körözés volt érvényben
Elfogták a debreceni verekedőket
Kamionosokat fosztogatott a cigánypár
Kiskunhalasi autókereskedőhöz vezettek a szálak - a rendőrök elfogták a román gépkocsitolvajokat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat