Ma: 2019.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nincs kolbászból a kerítés: a szokásos lopásnak indult, de rablásba torkollott egy „navajonki” délelőtti matinéja
Privatkopo.hu 2019.02.11. 18:44:00

A gyanú szerint a 21 éves férfi egy aszódi üzletből akart élelmiszert lopni vasárnap, délelőtt, majd az őt tetten érő tulajdonost bántalmazta az eltulajdonított termékek megtartása érdekében. Az elkövetőt a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.  A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves bagi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. február 10-én, délelőtt ment be egy aszódi üzletbe, ahol 12 darab kolbászt rejtett ruházatába, majd azzal távozni kívánt az üzletből. A lopási szándékot az üzlet tulajdonosa észrevette, és megpróbálta megakadályozni a gyanúsított távozását, aki ennek hatására dulakodni kezdett a tulajdonossal, és miután földre estek, többször meg is ütötte a sértettet. Ezek után a férfi elmenekült a helyszínről.

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. február 11-én, hajnalban, egy bagi ingatlanban elfogtak.

Előállítását követően a 21 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.  

További friss információk
Önbíráskodás miatt vádemelést javasolnak egy 33 éves férfival szemben
Csoportos rablás Budapest belvárosában
Süket, kerekesszékes idős férfit rabolt ki egy érdi cigánykölyök - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte
Szabadlábon védekezhet az életveszélyes bántalmazás elkövetője
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat