Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ismerősétől rabolt a 18 éves „navajonki”
Privatkopo.hu 2021. 02. 05. 12:36:00

A tolnai rendőrök őrizetbe vették azt a 18 éves faddi fiatalt, aki az utcán vette el egy 20 éves, szintén helyi férfi pénzét.2021. február 4-én, a délelőtti órákban bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Fadd egyik utcájában két fiatal dulakodik.

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai néhány perc alatt a helyszínre értek, ahol meghallgatták a két fiút. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a 18 éves elkövető, miután látta, hogy ismerőse az utcán számolja a pénzét, a sértett után ment, és megpróbálta megszerezni az értékeket. A 20 éves férfi ellenállt, ezért a fiatalok dulakodni kezdtek. Az elkövető annak érdekében, hogy a kezében levő pénzt megtartsa, ököllel arcon is ütötte ismerősét. Miután a 20 éves férfi segítségért kiáltott, a rabló a pénz egy részét visszaadta.

A rendőrök a 18 éves elkövetőt előállították és rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették őt a tolnai rendőrök. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetősét, azt mondta a nyomozóknak, hogy a pénzből telefont akart venni.

 

További friss információk
Vásárlásnak indult, rablás lett a vége
Nem tudott beletörődni a válásba, tapétavágóval látogatta meg különélő feleségét
Robogón történő üldögélésből életveszélyt okozó késelés
Ítélet egy rendőrökre téglával és vasvillával támadó „kiccsalád” ügyében
Turai vadnyugat: „pénzt vagy életet!”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat