Ma: 2018.07.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Lerúgta a kisfia lépét a küzdősportoló „anya”
Blikk 2017.06.23. 7:58:00

Vádat emeltek egy volt küzdősportoló nő ellen, aki életveszélyes sérülést okozott a kisfiának. A gyermek a történtek után a nagyszüleihez került, az „anya” ellen pedig kiskorú veszélyeztetése és életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.A verőcei nő elhanyagolta a gyereket, miután összejött új szerelmével, akivel közös gyerekük született. Az asszony csak a babával foglalkozott, a kisfiúval pedig rideg volt, az óvodába mosdatlanul hordta, volt, hogy az évszaknak megfelelő ruhát sem adott rá.

Egy nap, amikor a család kirándulni ment, a kisfiú véletlenül kiöntötte az ebédet. A rettegő gyerek megpróbálta eltüntetni a nyomokat, de az „anyja” észrevette, és olyan dühbe gurult, hogy teljes erővel hasba rúgta.

A kisfiú egyre rosszabbul lett, de csak másnap vitték kórházba, ahol kiderült: leszakadt a lépe, életveszélyes állapotban van. A gyerek a történtek után a nagyszüleihez került, az „anya” ellen pedig kiskorú veszélyeztetése és életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés lett a szóváltásból
Hatalmas pofonnal „jutalmazta” a segítségére siető mentőápolónőt egy részeg lány
Bilincsben a dohánybolti rabló
A barátnője szeme láttára végezték ki a cigányok
Teréz körúti robbantás: életfogytig tartó szabadságvesztést kért az ügyész a vádlottra
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat