Ma: 2018.09.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Mozgáskorlátozott nőt akart kirabolni egy 12 éves cigányfiú
Privatkopo.hu 2017.11.09. 11:53:00

Fél napon belül azonosították és elfogták a rendőrök azt a kiskorú fiút, aki egy mozgáskorlátozott nőt akart kirabolni, Törtelen - tájékoztatott a nyomozóhatóság.A Pest megyei településről szerdán, délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy a Ceglédi úton egy fiatal megpróbált kirabolni egy mozgásában korlátozott nőt.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol adatgyűjtésbe kezdtek, és rövid időn belül megállapították, hogy az 58 éves, közlekedni csak járókerettel képes hölgy táskáját egy 12 éves helybéli fiú próbálta meg erőszakkal elvenni, a sértett ennek során elesett és megsérült, táskája szétszakadt.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a ceglédi rendőrök a bejelentést követő fél napon belül elfogták, majd előállították a Ceglédi Rendőrkapitányságra. Az ügyben rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a fiú ellen.

További friss információk
Nem nyugodott bele a szakításba, hátba szúrta volt élettársát az alkoholista férfi
Rendőrkézen a győri rabló
„Megdöglötök, nem viszitek el az asszonyt!” - egy családcentrikus férjtől szakították el szeretett feleségét a rendőrök
Postán akart rabolni
Késsel és bottal támadtak a cigányok
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat