Ma: 2019.06.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Több mint 10 évig rendszeresen verte feleségét a volt rendvédelmi dolgozó
kisalfold.hu 2018.09.13. 8:48:00

A hozzátartozója sérelmére elkövetett bűncselekmények elkövetésével vádol a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy volt rendvédelmi dolgozót.A hatvannégy éves férfi a vádirati tényállás szerint győri munkahelyéről 2005-ben ment nyugdíjba, és ettől az időponttól kezdve napi rendszerességgel alkoholizált, nyugdíját többnyire italozásra, játékgépezésre költötte - közölte a megyei ügyészség, csütörtökön.

A vádhatóság tájékoztatása szerint a vádlott a feleségét ekkortól kezdve napi rendszerességgel bántalmazta - nem ritkán az 1996-ban született fiuk jelenlétében. A nő a férje engedélye nélkül nem telefonálhatott, nem mehetett sehová. Őt a férje rendszeresen becsmérlő szavakkal illette, ha felemelte a szavát a megaláztatások miatt, akkor a férje megtépte a haját, kicsavarta a kezeit, cipőkanállal és ököllel testszerte ütlegelte, rugdosta és megöléssel fenyegette. A nő rettegett a férjétől, hiszen egy korábban megtett feljelentése után is úgy megverte, hogy hetekig fájdalmai voltak. Amíg a férje ittas állapotban dühöngött, addig gyakran haza sem ment, ehelyett az utcán sétált, és rendelőkben aludt. Akkor mert hazamenni, amikor a fiuk jelezte, hogy a férfi elaludt.

A férfi a fiát is többször bántalmazta. Lelkileg is, hiszen megalázó szavakkal illette, és arra biztatta, hogy ne tanuljon, úgysem képes rá, valamint testileg is: volt, hogy egy bottal addig ütötte, míg a fiú zsebében lévő telefon is összetört, egy másik alkalommal ököllel úgy arcon ütötte, hogy az ütéstől megsérült a fiú szeme. Másnap pedig a kórházi ellátásra várakozó fiát azzal hívta fel, amennyiben elárulja az igazságot a kórházban, akkor a bántalmazást ráfogja majd a feleségére.

A vádlott még a - 2016-ban kimondott - válásuk után is többször megfenyegette a volt feleségét azzal, hogy „nem sokáig fogja élvezni az életet".

A vádlottat az ügyészség kiskorú veszélyeztetésével, minősített kapcsolati erőszakkal, minősített testi sértéssel, kényszerítéssel és minősített zaklatással vádolja. Vele szemben - a halmazati szabályokra tekintettel - hét és fél év szabadságvesztés is kiszabható.

További friss információk
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
Bátonyterenyei „csendélet”: ököllel és bottal bántalmazták ismerőseiket
Baltával „rendezték” a nézeteltérést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat