Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
További 3 hónapig fogva tartaná az ügyészség a betegtársaira ollóval támadó gyilkos kórházi ámokfutót
Privatkopo.hu 2021. 04. 08. 9:41:00

A Főváros Főügyészség indítványozta, hogy további három hónappal hosszabbítsák meg az utóbbi évek legdurvább kórházi bűncselekményének gyanúsítottját. A 37 éves kínai férfi még március 13-án „kattant be” egy budapesti kórházban.A drogos kínai először az egyik ágyszomszédját kezdte fojtogatni, majd többször mellkason ütötte. A megtámadott segélykiáltásaira érkező ápolók elől átmenekült a szomszédos kórterembe, ahol sebészeti ollókkal brutálisan megszurkált egy eszméletlen, altatásban lévő nőt, aki néhány nappal később belehalt a sérüléseibe. Ezzel még nem volt vége. A férfi ollóval támadt az egyik érkező ápolónőre, akit mellbe próbált döfni, de az ápolónő a szúrásokat egy kukatetővel ki tudta védeni. Az örjöngőt végül a kórház biztonsági őrei tudták megfékezni, közben egyiküket kezét még meg tudta szúrni.

A férfit most közfeladatot ellátó személy sérelmére, több ember sérelmére és védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletével, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletével gyanúsítják.

A kínai férfit eddig is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartották fogva.

További friss információk
Vásárlásnak indult, rablás lett a vége
Nem tudott beletörődni a válásba, tapétavágóval látogatta meg különélő feleségét
Robogón történő üldögélésből életveszélyt okozó késelés
Ítélet egy rendőrökre téglával és vasvillával támadó „kiccsalád” ügyében
Turai vadnyugat: „pénzt vagy életet!”
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat