Ma: 2020.01.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nyakon szúrták, elgázolták az apát - vádemelés a 49 éves feleség, és a 19 éves lánya ellen
Privatkopo.hu 2019.09.10. 8:39:00

Előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Tolna Megyei Főügyészség egy 48 éves nő és 19 éves lánya ellen, amiért a két nő egy tavaly őszi napon késsel támadt a családfőre, majd az asszony autójával szándékosan elgázolta a férfit.A vádirati szerint a vádbeli eseményeket megelőzően néhány évvel a fiatal nő kapcsolata az édesapjával, azaz a sértettel - konkrét eseményre vissza nem vezethető okból - fokozatosan megromlott. Emiatt a sértett azokban az időszakokban, amikor a lánya otthon tartózkodott, átmenetileg el is költözött otthonról.

2018. szeptember 18-án, este fél 9 körül azonban a sértett felesége és a lányuk azzal hívták haza a sértettet a bölcskei családi házukba, hogy békülni szeretnének vele. A sértett az előzmények miatt a hívást igen furcsának találta, emiatt a fiát is értesítette.

A vádlottak közölték a házba lépő sértettel, hogy „meglepetésük van a számára”, majd a felesége hátulról befogta a sértett szemeit, lánya pedig egy hegyes késsel nyakon szúrta, majd a védekezni próbáló sértettet darázsirtó spray-vel arcon is fújta.

Amikor a sértett ki akart menekülni a házból, felesége egy odakészített gumikalapáccsal - két alkalommal - hátulról fejbe ütötte.

Ezután a sértett több utcán át futva menekült, miközben a lánya üldözte, felesége pedig autóval hajtott utánuk, és lányuk mellett elhaladva - fékezés nélkül - hátulról elütötte a férfit, aki ettől a motorháztetőre, majd a szélvédőre csapódott, végül az út menti árokba esett.

A vádlottak a helyszínt azonnal elhagyták anélkül, hogy a sértett állapotáról meggyőződtek volna.

A sértett súlyos sérüléseket szenvedett. Mivel a nyakon szúrásnál a kés igen közel haladt el a nyaki verőér mellett, így a halálos eredmény elmaradása csupán a véletlenen múlott.

A vádirat szerint a vádlottak a bűncselekményt társtettesekként valósították meg. Az ügyészség velük szemben fegyház fokozatú szabadságvesztés büntetés kiszabását és a közügyek gyakorlásától eltiltásukat szorgalmazza a Szekszárdi Törvényszéknél.

További friss információk
Szilveszteri buliban verték halálra a dunavarsányi férfit a „navajonkik”
Nyilvánosságra került egy kaposvári gyerekotthonban készült videofelvétel, amelyen egy elvetemült cigánytakony durván bántalmaz egy fiút
Elítéltek két tinédzser lányt, akik az iskolában bántalmaztak és megaláztak egy gyereket
Megöltek és elástak egy 77 éves asszonyt Vámosmikolán
Nyakon szúrta volt barátnőjét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat