Ma: 2020.07.02. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nyakon szúrták, elgázolták az apát - vádemelés a 49 éves feleség, és a 19 éves lánya ellen
Privatkopo.hu 2019.09.10. 8:39:00

Előre kitervelten elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Tolna Megyei Főügyészség egy 48 éves nő és 19 éves lánya ellen, amiért a két nő egy tavaly őszi napon késsel támadt a családfőre, majd az asszony autójával szándékosan elgázolta a férfit.A vádirati szerint a vádbeli eseményeket megelőzően néhány évvel a fiatal nő kapcsolata az édesapjával, azaz a sértettel - konkrét eseményre vissza nem vezethető okból - fokozatosan megromlott. Emiatt a sértett azokban az időszakokban, amikor a lánya otthon tartózkodott, átmenetileg el is költözött otthonról.

2018. szeptember 18-án, este fél 9 körül azonban a sértett felesége és a lányuk azzal hívták haza a sértettet a bölcskei családi házukba, hogy békülni szeretnének vele. A sértett az előzmények miatt a hívást igen furcsának találta, emiatt a fiát is értesítette.

A vádlottak közölték a házba lépő sértettel, hogy „meglepetésük van a számára”, majd a felesége hátulról befogta a sértett szemeit, lánya pedig egy hegyes késsel nyakon szúrta, majd a védekezni próbáló sértettet darázsirtó spray-vel arcon is fújta.

Amikor a sértett ki akart menekülni a házból, felesége egy odakészített gumikalapáccsal - két alkalommal - hátulról fejbe ütötte.

Ezután a sértett több utcán át futva menekült, miközben a lánya üldözte, felesége pedig autóval hajtott utánuk, és lányuk mellett elhaladva - fékezés nélkül - hátulról elütötte a férfit, aki ettől a motorháztetőre, majd a szélvédőre csapódott, végül az út menti árokba esett.

A vádlottak a helyszínt azonnal elhagyták anélkül, hogy a sértett állapotáról meggyőződtek volna.

A sértett súlyos sérüléseket szenvedett. Mivel a nyakon szúrásnál a kés igen közel haladt el a nyaki verőér mellett, így a halálos eredmény elmaradása csupán a véletlenen múlott.

A vádirat szerint a vádlottak a bűncselekményt társtettesekként valósították meg. Az ügyészség velük szemben fegyház fokozatú szabadságvesztés büntetés kiszabását és a közügyek gyakorlásától eltiltásukat szorgalmazza a Szekszárdi Törvényszéknél.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat