Ma: 2018.10.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vádemelési javaslat: csalás és személyes adattal visszaélés
police.hu 2017.11.16. 8:46:00

Vádemelést javasol a rendőrség a csalás bűntett és a háromszázhuszonegy rendbeli személyes adattal visszaélés vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsított kisunyomi férfivel szemben.A nyomozó hatóság büntetőeljárás keretében vizsgálta annak az esetnek a körülményeit, ami az egyik magyarországi telefon-szolgáltató részvénytársaság szolgáltatásainak értékesítési tevékenységével volt összefüggésben.

Egy 43 éves Vas megyei férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy - megbízásból - az általa képviselt cég értékesítési tevékenysége során azért, hogy nagyobb bevételre tegyen szert, 2012. szeptember és 2013. augusztus között számos vállalkozás és magánszemély - közöttük nagyszámú, nem létező személy - esetében jogszerűtlenül számított fel jutalékot megbízójának a ténylegesen meg nem rendelt szolgáltatások után.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Gazdaságvédelmi Alosztálya a csalás bűntett és a személyes adattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészségre vádemelési javaslattal megküldte.

További friss információk
Interneten vadásznak magányos nőkre a csalók
Fejjel lefelé lógatta három hónapos csecsemőjét egy részeg „anya” Nagykanizsán
Elit kuncsaftok: „Nancy rettegett a halála előtt” - állítja a meggyilkolt 19 éves prostituált apja
Leköpte a bolti eladót, aki gumilövedékes fegyverrel viszonozta a tettleges becsületsértést
Vérében volt a vezetés (meg egy kis alkohol) a 15 éves „teherautó-sofőrnek”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat