Ma: 2019.05.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben a fővárosi rablóbanda tagjai
Privatkopo.hu 2019.03.11. 5:40:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság két rendbeli, csoportosan elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást a 18 éves budapesti G. Krisztián és négy társa ellen.A megalapozott gyanú szerint az ötfős csoport 2019. március 9-én, 22 óra és 23 óra között, Budapest XI. kerületében két rablást is elkövetett. A csoport először 22 óra körül a Gellérthegyen, a Citadella környékén ismerkedett össze két fiatal fiúval, akiket később megütöttek és kiraboltak.  Az egyik sértett a rendőri intézkedést nem várta meg, a helyszínt elhagyta. 

A nyomozás adatai szerint a csoport később szintén Budapest XI. kerületében, a Kelenhegyi úton egy másik fiatal fiút is kirabolt. A bűnbanda tagjait a rendőrök később azonosították és 2019. március 10-én, hajnalban elfogták. Elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket és a társaság minden tagját őrizetbe vették.   

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy a 2019. március 9-én, 22 óra körül, a Citadella környékén elkövetett rablás helyszínről elmenekült sértettje, a büntetőeljárás eredményes lefolytatása érdekében jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.?

További friss információk
„Véletlen”: a Főtaxi és a BÁV „védelmét” ellátó céget bízhatták meg a reptéren tevékenykedő taxis hiénák kiszorításával
Csak a szokásos: kábítószer helyett sütőport árultak Budapest belvárosában a „navajonkik”
Több budapesti szórakozóhelyen razziázott, és közel félszáz taxist ellenőrzött a rendőrség
Falkában támadtak
Rablás Hajdúböszörményben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat