Ma: 2018.04.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Kerítők ellen emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség
HP 2018.03.21. 9:50:00

Üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség egy férfi és két nő ellen, akik hosszabb időn keresztül nőket közvetítettek egy békéscsabai szórakozóhelyen a vendégek részére.Az elsőrendű vádlott - Békéscsaba egyik lakótelepén - egy éjszakai szórakozóhelyet üzemeltetett, ahol a másodrendű vádlott volt a pultos. A bárban olyan táncoslányok dolgoztak, akik pénzért szexuális szolgáltatást is nyújtottak az azt igénylő vendégeknek; a prostituáltak közvetítését huzamosabb időn keresztül a két vádlott végezte.

A szolgáltatást igénylő férfiak nemcsak a bárban választhatták ki a prostituáltakat, de telefonon is kapcsolatba léphettek a vádlottakkal, akik az igény szerint küldték a nőket a telefonáló által megadott címre. A lányok szállítását esetenként az elsőrendű vádlott, máskor az általa megbízott taxisofőr végezte. Egy közeli bérelt ingatlan is a prostituáltak és vendégeik rendelkezésre állt.

A kiközvetített nőknek a vádlottak részére a keresményük felét kellett leadniuk.

A harmadrendű vádlott a vád szerint Olaszországból érkező vadászoknak tolmácsolt, és rendszeresen közvetített ki a részükre lányokat ugyanebből a bárból, a másodrendű vádlottal történt megállapodásuknak megfelelően.

A Békéscsabai Járási Ügyészség az I. rendű és a II. rendű vádlottakkal szemben folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntette és kitartottság bűntette, míg a III. rendű vádlottal szemben folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntette miatt emelt vádat. Az ügyészség vádiratában az I. rendű és a II. rendű vádlottakkal szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására tett indítványt, valamint arra, hogy a bíróság tiltsa el őket a közügyek gyakorlásától is. Az ügyészség a III. rendű vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta. Az ügyészség arra is indítványt tett, hogy a bíróság valamennyi vádlottal szemben pénzbüntetést is kiszabjon, illetőleg a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett vagyonuk terhére vagyonelkobzást rendeljen el.

Az eljárás a Békéscsabai Járásbíróság előtt folytatódik.

További friss információk
Jelentősen csökkentették a 7. osztályos diákjával szexuális kapcsolatot létesítő tanár büntetését
Kifosztás a debreceni kórházban
Emberkereskedők bilincsben
13 éves gyereket akartak kirabolni a cigányok - hegyes vasdarabot nyomtak a hasához
Savas anyaggal teli üveget dobtak a járókelők közé a budapesti bulinegyedben
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat