Ma: 2018.03.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Akár három év börtönt is kaphat Kozsó - évekig lopta az áramot és a vizet
Story/Blikk 2017.06.22. 13:24:00

Áram- és vízlopással, valamint más bűncselekményekkel is gyanúsítják a „szomorú szamurájt”. Kozsó, azaz Kocsor Zsolt a rendőröknek nem tudta megmagyarázni, miért csak néhány ezer forint áramot fogyaszt az 500 négyzetméteres teaháza. Akár három év börtönbüntetést is kaphat az egykor szebb napokat látott énekes.Kozsót a Zöld Teknős Barlangja nevű teaházának volt üzletvezetője jelentette fel. A rendőrségnek azt állította, minden alkalmazottnak ki lett adva, hogy a villanyóra-leolvasót ne engedjék be a mérőhöz, ugyanis a zenész csak néhány ezer forintot fizetett negyedévente, miközben a helyiségben lévő rengeteg gép nagyságrendekkel több áramot fogyaszthatott.

A rendőrség ezután áramlopás miatt nyomozott az ügyben, Kozso pedig tagadta a bűncselekmény elkövetését. Most kiderült, hogy a villanyórát átállították és 2013 augusztusától lopott árammal üzemelt a teázó.

Kozsót idén februárban ismét meggyanúsították: a zenész apjára íratta a vállalkozást, de továbbra is ő vezette az eladósodott céget. A nyomozók feltárták: vízdíjat sem fizetett, így ezért is felelnie kell.

További friss információk
Előzetes letartóztatásba helyezték a sztárügyvédet
80 éves asszonyra támadt a 19 éves rabló
Bűnügyi őrizetben a 24 éves zsaroló
Húsz év fegyházra ítélték a gyermekeit megerőszakoló „férfit”
Vádemelési javaslat a mernyei emberölés ügyében: megrúgta, megtaposta édesanyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat