Ma: 2021.01.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gusztáv droggal kereskedett, de egy közlekedési ellenőrzés véget vetett a biznisznek
Privatkopo.hu 2020.09.19. 8:12:00

A BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2020. szeptember 16-án, 22 óra 25 perckor, Budapesten, a XVI. kerületi Szlovák úton igazoltatták egy szürke BMW vezetőjét, akinél felmerült, hogy bódító hatású anyag befolyása alatt állt. A járőrök a férfi ruháját és a gépjárművet is átvizsgálták, ahonnan nylontasakokba csomagolt kábítószergyanús anyagok, digitális mérleg és több mint másfél millió forint került elő.A nyomozók a férfi újpesti és erzsébeti lakcímén szintén kutatást tartottak, ahol közel fél kilogramm - előzetes szakvélemény alapján - amfetamin-származékot és közel 1 kilogramm kábítószergyanús port, illetve több mint 100 kábítószergyanús tablettát találtak. A rendőrök a kábítószergyanús anyagok mellett a lakásban további 3 millió forintot is találtak, amelyet a BMW-vel együtt lefoglaltak. 

L. Gusztávot a kerületi rendőrkapitányságra előállították, ahol mintát vettek tőle. A mintavétel alapján a férfi elfogását megelőzően amfetamint és kokaint is fogyasztott.

A 42 éves budapesti férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Egy 68 éves csalódott férfi bosszúból tizenöt emberre gyújtotta rá a házat
9 napig fogva tartották, többször megverték, hogy megszerezzék a 8 millió forintos örökséget
Droglabort számoltak fel a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói
Megölte élettársa lányát a 86 éves férfi
Áldozata három kisgyereke szeme láttára követett el szexuális erőszakot a nyílt utcán egy 17 éves „navajonki”
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat