Ma: 2020.09.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Őrizetben a 20 éves kábítószer-kereskedő
Privatkopo.hu 2019.10.04. 9:58:00

A Váci Rendőrkapitányság egy 20 éves és egy 18 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.A megalapozott gyanú szerint a 20 éves váci férfi és 18 éves váchartyáni társa Vácon és környékén több személy részére értékesített kábítószert.

A 20 éves gyanúsított házában tartott kutatás során bruttó 199,53 gramm kábítószergyanús növényi származékot, bruttó 8,4 gramm fehér port, bruttó 2,79 gramm kristályos anyagot, valamint 71 darab tablettát találtak és foglaltak le a rendőrök. A kábítószeren kívül az adagoláshoz szükséges eszközöket, digitális mérleget és készpénzt is lefoglaltak a nyomozók. 

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd a 20 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Harapással szerezte meg a csíkos szatyrot, rablás miatt állítják bíróság elé a 26 éves cigányt
Rabolt, lopott, a büntetés-végrehajtás is kereste - még csak 16 éves
Halálosan megsebesítette a feleségét egy sárospataki férfi, majd közlekedési balesetben ő is életét vesztette
Csak a szokásos: karókkal, botokkal „szórakoztak” a cigányok
Kábítószerrel kereskedett két nő és egy férfi
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat