Ma: 2019.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Vascsővel verte halálra a 88 éves nénit a 24 éves cigány - hamarosan bíróság elé állítják
Privatkopo.hu 2019.02.04. 14:45:00

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség két férfi ellen egy 2017-es zsámboki gyilkossággal kapcsolatban. Az elsőrendű vádlottat nyereségvágyból, aljas indokból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberöléssel, társát pedig emberöléssel összefüggésben elkövetett bűnpártolással vádolják.A két férfi vendégmunkásként dolgozott a Pest megyei Zsámbokon, ott is laktak egy családi házban. Az egyik férfi 2017 októberében - a főnökétől kapott előlegből - berúgott, majd hajnalban nekivágott a falunak. Az egyik házból magához vett egy vascsövet és megpróbált bejutni a házba, de miután rákiabáltak, odébb állt.

Egy másik háznál azonban azt látta, hogy fel van kapcsolva a belső világítás és egy idős asszony fekszik az ágyban. Az akkor 24 éves cigány benyomta a ház ablakát, a szobában a vascsővel rátámadt a 88 éves asszonyra, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Ezután kutatni kezdett a szobában, majd meggyújtotta az idős nő körül lévő ruhákat.

Reggel visszament a szállásra és az ott lévő kollégájának elmondta, hogy megölt egy nőt. A fiatalember a társa szennyezett ruháit és cipőjét a kályhába tette, de azt gyufa híján már meggyújtani nem tudta, így nem tudta megsemmisíteni a bizonyítékot.

További friss információk
Ököllel ütött egy gyereket a 37 éves vadbarom
Nemzetközi drogbandára csaptak le az NNI nyomozói
Nyári szünet 2019. június 25. naptól 2019. augusztus 25. napig
Legalja: ellopták és feldarabolták az angyalt a „színesfém-rajongó” cigányok
Egy ballagási ünnepség záró felvonása: baltával okozott életveszélyes sérülést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat