Ma: 2019.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Csercsa Roland nagyon szomjas volt, nem tudott időt szakítani a fizetésre, sietségében a biztonsági őrt is lefejelte (fotó)
Privatkopo.hu 2019.09.05. 17:13:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat Csercsa Roland ellen rablás bűntett gyanúja miatt.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves Csercsa Roland két másik férfivel ment be egy Budapest XX. kerület Mártírok útján lévő áruházba, 2019. augusztus 31-én, röviddel éjfél előtt.

A gyanú szerint Csercsa Roland a kasszasort kikerülve egy üveg szeszesitallal a kezében fizetés nélkül akart távozni. A biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de a férfi lefejelte az őrt és elfutott.

Csercsa Rolandról a hatóságnak fénykép áll rendelkezésére.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.?

További friss információk
Az utóbbi 20 év legnagyobb drogfogását hajtotta végre a Nemzeti Nyomozó Iroda
Rendkívül ötletes: élettársánál rejtőzött, nem akart börtönbe vonulni
Kábítószer-terjesztő hálózatot számoltak fel az esztergomi rendőrök
Fiúért kaptak hajba a szerelmes lányok
Két kábítószer-kereskedő karrierje is megfeneklett Nyíregyházán
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat