Ma: 2018.11.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Garázdaság miatt keresi a rendőrség (fotó)
police.hu 2018.09.12. 8:32:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. augusztus 1-jén, 10 óra 15 perc körül, egy ferencvárosi aluljáróban szóváltásba keveredett két férfival, majd ezt követően bántalmazta őket.

A feltételezett elkövető 25-30 körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fehér pólót, világoskék farmernadrágot és fehér cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ?

További friss információk
Hollandiában, Dániában és Izlandon futtattak lányokat a cigánystricik
A tiszadobi férfiak továbbra sem bírják a „Duty Free”-s metil-alkoholt
Kábítószer egy pécsi lakásban
Ez sem lett tökéletes bűncselekmény: bealudt az autóbusz sofőrülésén a kiskunmajsai tolvaj
Ötvenmilliós drogfogás
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat