Ma: 2018.02.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Gyógyszercsempészek akadtak horogra Röszkénél
police.hu 2018.02.12. 10:35:00

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség útlevélkezelői hazánkban tiltott gyógyszereket találtak elrejtve - két autóban - a röszkei határátkelőhelyen.Az útlevélkezelők 2018. február 11-én, 2 óra 30 perckor ellenőriztek egy szlovák honosságú Peugeot típusú személygépkocsit, és annak ukrán sofőrjét. Az autó karosszériájában elrejtve a kárpit mögött 6000-nél is több levél, Magyarországon tiltott gyógyszert találtak.

Ugyanitt - nem sokkal 12 óra előtt - jelentkezett belépésre egy szerb állampolgárságú férfi, szintén egy szlovák honosságú gépkocsival. A rendőrök alapos ellenőrzést alá vetették a járművet, amelynek pótkeréktároló részében, egy lepedőbe csomagolva, 256 doboz tablettát, valamint 47 tégely kenőcsöt találtak, amelyekről bebizonyosodott, hogy hazánkban nem engedélyezett gyógyszernek minősülnek.  

A gyógyszereket lefoglalták, a férfiak ellen pedig a Szegedi Rendőrkapitányságon egészségügyi termék hamisítása miatt indult büntetőeljárás.

További friss információk
Szexuális erőszak kísérlete miatt keres a rendőrség egy 30 év körüli férfit (fotó)
Vágyfokozás: bilincsben a szerb „gyógyszerfutár”
Őrizetben a miskolci drogdíler
Áldozatnak állította be magát, valójában elkövető volt
Ismét reptéri tolvajokat fogtak a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat