Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Jó bulinak hitték, nem volt az
Pestiriport.hu 2021. 04. 05. 9:33:00

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet két tizenéves fiúval szemben folytattak rongálás vétség elkövetése miatt - írja a Pestiriport.hu.Dombóvár polgármestere tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2020 decemberében a településen levő Szállásréti tó partján álló, vízöntőt ábrázoló mészkő szobrot feldöntötte, amely el is törött. Az ügyben a Dombóvári Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást rongálás vétség gyanúja miatt.

A nyomozók az adatgyűjtés során azonosítottak egy, a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyt, egy 15 éves attalai fiút.

A rendőrök a fiatalt elszámoltatták, aki elismerte, hogy egy szintén 15 éves dombóvári fiúval együtt - mert jó bulinak tűnt - döntötték fel a csaknem 180 centiméter magas szobrot, amely - miután eldőlt - ketté is törött. A fiúkat a rendőrök rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Mindketten elismerték a bűncselekményt.

Az eset körülményinek vizsgálatát Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztályán befejezték, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.   

További friss információk
Rendszeresen szexre kényszerítette kiskorú nevelt lányát egy 44 éves féreg
Szlovák drogot terjesztettek Győrben, Komáromban és Pápán
Interneten rendelte meg a kábítószer-termesztéshez szükséges kellékeket
„Sértettekből” drogkereskedők
Emberöléssel gyanúsított és rablásért elítélt bűnözők akadtak horogra külföldön
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat