Ma: 2018.11.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A villamos ablakán keresztül tépte le egy nő nyakláncát a cigány (fotó)
Privatkopo.hu 2018.09.11. 18:14:00

A kőbányai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen „erőforrás” azonosításához.A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A cigány 2018. július 27-én, 10 óra körül, Budapest X. kerületében, a Kőbánya alsó villamosmegállóban, a jármű ablakán benyúlva letépte egy nő nyakláncát.

Az elkövető 20-25-év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék pólót, szürke nadrágot és fehér cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható cigányt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ?

További friss információk
Hollandiában, Dániában és Izlandon futtattak lányokat a cigánystricik
A tiszadobi férfiak továbbra sem bírják a „Duty Free”-s metil-alkoholt
Kábítószer egy pécsi lakásban
Ez sem lett tökéletes bűncselekmény: bealudt az autóbusz sofőrülésén a kiskunmajsai tolvaj
Ötvenmilliós drogfogás
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat